ŞÜKRÜ BAŞKANIN SEVİMLİ KONUKLARI

ŞÜKRÜ BAŞKANIN SEVİMLİ KONUKLARI

Manavgat’ta okul öncesi eğitim alanında faaliyet gösteren Kids Aloud Düşler Bahçesi’nin minik öğrencileri, ilköğretim haftasının başlaması nedeniyle Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti.

Kurucu Müdürleri Özlem Bedir, Program Koordinatörü Fatma Alp Altay ve Sınıf Öğretmeni Selin Uğur ile birlikte Manavgat Belediye Başkanlığına gelen 5 yaş grubundan 19 küçük, sevimlilikleri ile herkesin ilgi odağı oldu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kendisini ziyarete gelen minikleri kapıda büyük bir neşe ile karşıladı. Başkan Sözen küçüklerin tek tek yanaklarından öptü. Kreş öğrencilerini toplantı masasında ağırlayan Başkan Sözen, onlara gofret ve meyve suyu ikram etti.

IDL_6279

Başkan Sözen, öğrencilere belediyelerin ne iş yaptığını anlattı. Can kulağı ile Başkan Sözen’i dinleyen minikler, kentte daha çok oyun parkı yapılması isteğinde bulundu. Başkan Sözen ve minikler daha sonra toplu hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Başkan Sözen, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Belediye olarak yaptığımız her iş onların daha mutlu ve rahat bir gelecek bırakabilmek için. Küçüklerimizin ziyareti bizi çok memnun etti. Onların gelişi ile yüzlerimiz güldü. Biz de onlara gülen bir gelecek bırakmak için çalışmaya devam edeceğimiz. Her şey onlar için” dedi.

IDL_6288