MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN KURBAN BAY

kurban bayram¦-

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Kurban Bayramı`nda, her bayramda olduğu gibi, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız. Ülkemiz son dönemde zor, üzüntülü ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Her gün şehit haberleri aldığımız, yüreklerimizin acıdığı bu dönemde, insanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının, tüm Türkiye halkını birbirine daha da çok bağlayacağı, inancındayım. Ben de Türkiye genelinde yaşanan ayrıştırmaları, bölünmeyi, kardeşin kardeşe düşmanlığını ortadan kaldıracağına inandığım Kurban Bayramına Manavgat halkımla birlikte ulaşmanın sevincini yaşıyorum.

Bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örneği gösteren, sosyal barışı benimsemiş değerli Manavgat halkımın, bundan sonra da Türkiye’ye örnek olacak paylaşma, kardeşlik, sevgi duygularıyla bayramda birbirlerini kucaklayacaklarına inancımız tamdır. Manavgat halkımızın dostlukla sevgiyle,

ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek günün yüceliğinden istifade edeceklerine inanıyorum.

Manavgat Belediyesi olarak bizler her zaman olduğu gibi Kurban Bayramında da sizler için çalışıyor olacağız. Bu bayramda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirecek her türlü oluşumun alt yapısını hazırladık. Halkımızın Kurban Bayramını daha rahat, huzurlu ve sağlıklı geçirmesi ve belediye hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi için tüm birimlerimizi seferber ettik. Belediyemiz, vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi bir telefon kadar yakın olacaktır.

Kurban Bayramının insanlık adına hayatın her alanında çatışma yerine uzlaşmayı, kavga yerine hoşgörüyü ve aydınlığı getirmesini temenni ediyor, sosyal barışın sağlandığı, birlikteliklerin ve yardımlaşmanın arttığı, zenginin fakire el uzattığı bir bayram diliyorum. Bu vesile ile tüm Müslüman aleminin, Türk ulusunun ve Manavgatlı hemşerilerimin, mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Şükrü SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı