MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN ŞELALE MAHALLESİ'NE SOKAK MERDİVEN

MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN ŞELALE MAHALLESİ'NE SOKAK MERDİVENİ

Manavgat Belediyesi, Şelale Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların rahat iniş çıkışlarını sağlamak amacıyla 3558'nci sokakta merdiven çalışması başlattı

Manavgat Belediyesi, Şelale Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımını sağlayabilmek amacıyla 3558'nci sokakta merdiven çalışması başlattı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapımına devam edilen merdiven çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerin okula güvenli bir ulaşım sağlamasının yanı sıra vatandaşların camiye ve civardaki dolmuş duraklarına kolaylıkla erişimini sağlamış olacak.

MNVG6722

60 basamaktan oluşan sokak merdivenine güvenlik amacıyla demir korkuluklar da ilave edilecek. Bölge halkı, taleplerinin hizmete dönüşmesinden mutlu olduğunu ifade ederek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise bölge halkının ve çocukların ihtiyaçlarını gidermenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen," Bölge halkımızdan gelen talepler doğrultusunda çözüme dayalı hizmetimizi gerçekleştirmek bizleri de son derece mutlu etti. Şelale mahallemizde yapımına devam ettiğimiz merdiven çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte halkımız daha rahat ve kolay bir ulaşım sağlayabilecek. Kent genelindeki hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

MNVG6720MNVG6726

Tarih:16.04.2019