GELECEĞİN FUTBOLCULARI TURNUVADA BULUŞTU

GELECEĞİN FUTBOLCULARI TURNUVADA BULUŞTU

Kent genelinde yürütülen hizmetlerde gençlere ve çocuklara büyük önem veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ta çeşitli futbol klüplerinin alt yapısında oynayan 7-12 yaş grubundaki minik sporculara Manavgat Futbol Şenliği Turnuvası düzenledi

Kent genelinde yürütülen hizmetlerde gençlere ve çocuklara büyük önem veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ta çeşitli futbol klüplerinin alt yapısında oynayan 7-12 yaş grubundaki sporculara Manavgat Futbol Şenliği Turnuvası düzenledi. 12 spor klübünden 400 futbolcunun katıldığı Manavgat Futbol Şenliği’nde mücadele eden minik futbolcuların performansı, neşeli anlara sebep oldu. Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor’un teknik kadrosu da minik futbolcuları yalnız bırakmadı.

Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği turnuvada, başlama vuruşunu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yaptı. Aileler ise çocuklarımıza ve bizlere bu mutluluğu yaşattığı için Manavgat Belediye Başkanı’mız Sayın Şükrü Sözen’e teşekkür ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi. Turnuva sonunda düşüncelerini ifade eden Başkan Şükrü Sözen, geleceğin sporcularına katkıda bulunduklarını ifade ederek gençlere ve çocuklara önem vermenin asli görevleri arasında olduğunu ifade etti. Başkan Sözen, “ Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı bu tarz etkinliklere yönlendirmek ve onların kendilerini geliştirmesini sağlamak hepimizin görevi. Çocuklarımıza her alanda olduğu gibi bu alanda da güveniyoruz. Turnuvamıza katılan çocuklarımıza yaşamlarında başarılar diliyorum ve her zaman onların yanında olacağımızı ifade ediyorum” dedi.

MNVG9070

MNVG9084