Satrancın Şampiyonlarını Başkan Sözen Ödüllendirdi

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen 2013 Manavgat Sonbahar Birinciliği Satranç Turnuvası Manavgat Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Turnuvaya toplam 8 kategoride 241 kişi katıldı.Geleneksel hale getirilen satranç turnuvasına her yaştan çok sayıda satranç severin dışında aileler ve izleyiciler de ilgi gösterdi. Satranç Turnuvası`nda başarılı satranç severlere kupa ve madalyaları Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından verildi.9 hakemin görev yaptığı satranç turnuvasında kıran kırana yarışan satranç severler madalya ve kupalarını almanın sevincini yaşadı. Başkan Sözen,satrancın Manavgat`ta daha fazla yaygınlaştırılması amacıyla Gençlik Merkezi bünyesindeki eğitimlerin devam edeceğini ve belediye olarak her zaman satranca destek vereceklerini söyledi.

İşte Başarılı Satranç Severler

Turnuvada 2006-2007 Genel kategorisinde Berat Atar 1`inci,İlya Perminov 2`inci, Ege Kayaoğlu ve Mertcan Yaman ise 3`üncü,2006-2007 Kızlar Kategorisinde Yasemin Nisa Açıkalın 1`inci,Mehtap Nehir Palulu 2`inci,Behice Sena Gümüşel 3`üncü, 2004-2005 Genel Kategorisinde Boran Demir 1`inci,Mehmet Eren Emre 2`inci, Emre Şen 3`üncü, 2004-2005 Kızlar Kategorisinde Fatma Ilgın Puhur 1`inci,Sevgi İnci 2`inci,Havva Yaren Altın ve Gökçe Berrin Akça 3`üncü oldu, 2002 ve 2003 Genel Kategorisinde Atıl Yücesoy 1`inci,Tunahan Yanık 2`inci, Mehmet Atakaya ve Hasan Mertyumlu 3`üncü,2002-2003 Kızlar Kategorisinde 1`inci Büşra Turgay,İrem Ece Çetin 2`inci,Zeynep Başak Yıldırım 3`üncü, 2001 ve Daha Büyükler Genel Kategorisinde Adem Avcı 1`inci,Zeki Demir 2`inci,Halil Develi 3`üncü,2001 ve Daha Büyük Bayanlar Kategorisinde Elvan Esen 1`inci,Zeynep Sude Cengiz 2`inci,Sude Kulaksız 3`üncü,Emine Nursel Konal 4`üncü oldu.