Başkan Sözen' den Sahil Temizliğine Destek.

Manavgat'ın genç ve dinamik Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her fırsatta gençler ve çocuklarla bir araya gelerek onların etkinliklerine katılıyor. Dün Çağlayan İlköğretim Okulu'nun düzenlediği sahil temizliği kampanyasına katılan Başkan Sözen, eldiven giyip çöp topladı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, dün Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencilerinin düzenlediği sahil temizliği kampanyasına katıldı. Boğaz Otel ve Nashira Otel arasında kalan bölümde eldiven giyip sahil temizliği yapan küçükler, bir anda karşılarında Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i bulunca oldukça sevindi. Sonra yanlarına Belediye Başkanı'nı da alan küçükler, eğlenceli bir şekilde sahildeki çöpleri topladı. Kampanyada Başkan Sözen'in eldiven giyip çöp toplaması büyük takdir toplarken, öğrencilerle yaptığı esprili ve eğlenceli diyaloglar da ilgi çekti.

Eğitime destek vereceğiz
Temizlik kampanyasına Okul Müdürü Mehmet Yılmaz ve öğretmenler Ahmet Gül ile Mustafa Demir de katıldı. Başkan Şükrü Sözen, "Bölgenin güzelleştirilmesi konusunda belediye olarak çok hassasız. Bölgemizin temizliğinin bizlere ne kattığını çocuklarımıza öğretmemiz gerekiyor. Eğitimcilerimiz bu görevi üstlenmiş. Onların bu gayretlerini takdir ediyoruz. Bizler de çevre temizliği konusundaki eğitime elimizden geldiği kadar katkıda bulunuyoruz. Yeni nesil daha duyarlı yetişiyor. Büyüklerimize de mesajlar veriyor. Çocuklar ve gençlerin eğitimi için yapılan her türlü kampanyaya belediye olarak her zaman destek vereceğiz" diye konuştu.