Başkanımızdan 23 Nisan Mesajı.

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kapsamında bir mesaj yayınladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türk ulusu için çok önemli mesajlar içermektedir. Bu bayram dünyada hiçbir ülkede bulunmayan iki farklı unsuru bir araya getiren milli bir bayramdır.

Bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği Türk ulusu için çok anlamlı bir gün, diğer taraftan 'yarının büyükleri, geleceğin garantisi' çocuklar için bir şenlik.

Ulu Önder Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi onun geleceğimizin garantisi çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.

Eğer bugün geleceğe güvenle bakabiliyorsak, bu Mustafa Kemal Atatürk ve kurduğu Cumhuriyet sayesindedir.

23 Nisan’ın 89’uncu yıldönümünün kutlandığı bugün, Milli Egemenlik ve Cumhuriyet unsurlarının idrak edilmesinin onurunu yaşıyoruz.

Türkiye'yi, çağdaş, demokratik, laik, bilgi çağını yakalamış, mutlu bir ülke olarak gelecek kuşaklara bırakmak en önemli sorumluluğumuzdur.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutladığımız 23 Nisan'ın taşıdığı simgesel değer ve anlamlara sahip çıkmalı, Meclisimizi ve Cumhuriyetimizi kuranların ülkülerini yaşama geçirmek için vargücümüzle çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Türk ulusunun ve Manavgat halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, sevgi ve barışın her zaman tüm dünyada daim olmasını temenni ederim.

Manavgat Belediye Başkanı
Şükrü SÖZEN