Belediyemizden 24 saat temizlik harekatı

Manavgat Belediyesi, turizm sezonunun başladığı şu günlerde ilçeyi pırıl pırıl etmek için kolları sıvadı. Belediye Başkanımız Şükrü Sözen' in kesin emir ve talimatı ile "Harekat planı" belirleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü, kesintisiz 24 saat çalışma kararı aldı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kesin emir ve talimatı ile “Harekat planı” belirleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü, kesintisiz 24 saat çalışma kararı aldı. 77’si süpürge, 36’sı araç ve 17’si şoför olmak üzere toplam 113 süpürge elemanı, Manavgat Caddelerini ve sokaklarını temizleyerek kötü görüntüyü ortadan kaldırmak için seferber oldu. Yeni ve temiz işbaşı giysilerinin dağıtılmasıyla işe başlayan süpürge ekibi, ilk talimatlarını da Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü’nden aldı. Müdür Ahmet Arı, turizm sezonunda süpürge ekibine büyük iş düştüğünü söyledi. Ekiplerin, 07.00-16.00, 16.00-24.00, 24.00-07.00 saatleri arasında değişen 3 vardiya sistemiyle çalışacaklarını anlatan Temizlik İşleri Müdürü, sokakların bundan sonra tertemiz olacağını söyledi.

"Sigara izmariti olmayacak"
Müdür Arı, “Başkanımızın kesin talimatı Manavgat Caddelerinin tertemiz olması. Bu yüzden temizlik işleri bünyesinde yeni kararlar alıyor, stratejiler belirliyoruz. Çöpler her zaman toplanıyor ancak arta kalan döküntüler de önemli. Bu şekilde sokaklarda toz da kalmayacak. Süpürge ekibimiz 24 saat çalışacak. Sokakta bir sigara izmariti bile görünmesini istemiyoruz” dedi. Başkan Şükrü Sözen, kentin temizliği konusunda çok hassas olduklarını söyledi. Sözen, “Manavgat’ın temizliği ve çevre düzeni konusunda çok hassasız. Bu konuda bütün birim müdürlerimizi harekete geçirdik. Turistlerimizi iyi karşılamak zorundayız. Bu konuda vatandaşlarımızdan da duyarlılık bekliyoruz. Çevre temizliği konusunda her türlü sıkıntıyı belediyemize bildirebilirler” dedi.