Manavgat Belediyesi`nden Yollarda Parke Tamiri

Manavgat Belediyesi,3 günlük yoğun geçen festival sonrasında kentteki eksikleri gidermek amacıyla kolları sıvadı.

Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in talimatıyla kent merkezinde alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yollarda yama ve parke tamiri çalışmalarına başladı.Atatürk Caddesi ve Fevzi Paşa Caddelerinde yoğun bir şekilde süren parke çalışmalarının en kısa sürede bitirilmesi planlanıyor.

Bu arada Aşaığıhisar Mahallesi Demokrasi Bulvarı`nda da orta refüjde bordür çalışmalarının başladığı belirtildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediyeye vatandaşlardan gelen şikayetlerin anında değerlendirildiğini belirterek işleri planladıklarını söyledi.

Sözen, "Kentimizde bir yandan alt yapı, kanalizasyon çalışmalarımız devam etmekte. Bu yüzden ana arter caddelerimizde kaldırım ve parkelerimizde yer yer bozulmalar olabiliyor. Vatandaşlarımızın özellikle merkezdeki yollarda rahatlıkla seyir edebilmesi için tamir çalışmalarımızı tüm hızımızla sürdürüyoruz. İşlerin en kısa sürede bitirilmesi için ekiplerimizi seferber ettik. Her şey halkımız ve turistlerimizin rahatlığı için" diye konuştu.