Şampiyon Özel Sporculara Başkan Sözen`den Hediye

Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu`nun başarılı sporcuları Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i makamında ziyaret etti.

Başkan Sözen,su yıl basketbolda bölge şampiyonu,Bocce`de Türkiye şampiyonu, futbolda ise Akdeniz Bölge Birincisi olarak Manavgat`ın gururu olan sporcuları büyük bir sevinç ve nezaketle ağırladı.Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu Müdürü Şerafettin Çetin ve Beden Eğitimi Öğretmeni Antrenör Burak Koç ile birlikte ziyarete gelen şampiyon sporcular,Başkan Sözen`le sporda nasıl başarı elde ettiklerini konuştu. Okul Müdürü Şerafettin Çetin, basketbolda 3 sporcunun milli takıma çağrıldığını, tüm okulda 46 lisanslı sporcunun çeşitli spor dallarıyla ilgilendiklerini anlattı.

Şerafettin Çetin,Bocce`de ise hiç yenilgi almayarak Türkiye Şampiyonu olduklarını ayrıca bir sporcunun milli takıma çağırıldığını Başkan Sözen`e anlattı.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise,sporcuların başarılarıyla bir kez daha gururlandıklarını dile getirerek öğrencilerin başarılarının devamını diledi.Sözen,şampiyon sporculara içinde çeşitli hediyelerin bulunduğu birer hediye paketini de hediye etti.