ÖRNEK MAHALLESİ’NE SİHİRLİ EL DOKUNDU

ÖRNEK MAHALLESİ’NE SİHİRLİ EL DOKUNDU

Örnek Mahallesi Irmak Kıyıları, belediyenin düzenleme çalışmaları ile ışıl ışıl, modern ve turizme artı değer katacak bir kimliğe kavuştu.

Manavgat Irmağı kıyılarındaki Aşağı Pazarcı, Yukarı Pazarcı, Yukarı Hisar, Aşağı Hisar ve Zindan Mevki’lerinde toplam 100 bin metrekarelik düzenleme yaparak kente kazandıran Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, şimdi de Örnek Mahallesi Eski Balıkhane Mevki’nden Çevreyolu köprüsü arasında kalan 1 km’lik sahil bandındaki düzenleme çalışmalarını tamamladı.

14274298_10210687028434850_28216406_o

NEHİR FENERİ ve SU GÖSTERİLERİ

Düzenlemenin bitirilmesiyle birlikte ırmak kenarları bambaşka bir güzelliğe büründü. Çalışmadan seyir alanları, yürüyüş parkurları, açık spor alanları, nehir feneri kafeteryası, macera parkurlarından oluşan çocuk oyun alanları, kuru havuzlar, gölet alanı ve su gösterileri yer aldı. Irmak kıyısında yürüyüşe çıkan vatandaşlarla yerli ve yabancı konuklar, Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

BAŞKAN SÖZEN’DEN YÜRÜYÜŞE DAVET

Başkan Sözen, “Irmak kıyılarında sözümüzü tutmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 5 yıldır düzenlemeler yaptık. Etap etap yaptığımız çalışmalarımıza şimdi bir yenisi daha eklendi. Bu yeni çalışmamızı da halkımızla paylaşmak bizleri gururlandırıyor. Turizmin gözbebeği Manavgat’ımız bu çalışmayla daha farklı bir güzelliğe büründü. Tüm vatandaşlarımızın bu sahilde yürüyüş yapmalarını ve muhteşem güzelliklerle tanışmalarını istiyorum” dedi.