Örnek Mahallesi Parkına Kavuştu

Manavgat Belediyesi,`Her Mahalleye Park`projesi kapsamında Örnek Mahallesi`nde başladığı parkın yapımını tamamladı.

75.Yıl İlköğretim Okulu bitişiğindeki 3 dönümlük alana içinde basketbol ve voleybol sahası ile çocuk oyun grupları, fitnes aletleri, gezinti ve dinlenme mekanlarının bulunduğu pakın açılması mahalle halkını memnun etti. Vatandaşlar, böylesine güzel bir parkı bölgelerine kazandırdığı için Başkan Şükrü Sözen`e teşekkür etti. Parkta titizlikle yürütülen çiçek dizaynı ve yeşillendirme çalışmalarının bir süre daha devam edeceği belirtildi.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen,``Göreve geldiğimizde her mahallemizin en az bir adet parka kavuşması sözünü vermiştik.Sözümüzü de tuttuk.25 adet parkı kentimize kazandırdık. Kazandırmaya da devam ediyoruz. Hedefimiz kentte yaşayan halkımızın nefes alacağı mekanları yaratabilmek. Parkımızı tamamlayarak mahalle halkımıza teslim ettik. Park içindeki spor alanlarımız, özellikle gençlerimiz ve çocuklarımızı memnun etti``dedi.