Başkan Sözen`in Küçük Konukları

Öğrenciler teslimatı yaptıktan sonra Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i makamında ziyaret etti.Öğretmenleri Mehtap Kavuklu ve 20 öğrenciyi toplantı masasında ağırlayan Başkan Sözen, onlarla uzun uzun sohbet etti.Küçükler, Başkan Sözen`e kentte çocuklar için yaptığı park ve oyun alanları için teşekkür etti. Öğrenciler en çok Gençlik Merkezi,ırmak kıyısı çalışmaları ve oyun alanlarını beğendiklerini belirterek bu hizmetlerin artırılmasını istedi.

Minik öğrenciler sordukları sorularla da Başkan Sözen`i terletti. Başkan Sözen, her bir öğrenciye söz sırası vererek onların ileride ne olmak istediğini de öğrendi.Bir öğrenci Başkan Sözen`e engelli vatandaşlar için neler yapacağını sordu.Başkan Sözen, bu dönemdeki projeleri arasında engelli vatandaşlarımız için bir merkez yapacağının sözünü verdi.Başkan Sözen küçüklere öğütler verdi.Daha sonra sınıf öğrencileriyle hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.