MASİAD 'dan Sözen' e 'Manavgat Buluşması' Daveti

Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği(MASİAD) Başkanı Turgay Akar ve yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i makamında ziyaret etti.

Başkan Sözen,MASİAD yönetimini büyük bir nezaketle ağırladı.Başkan Sözen, geçtiğimiz günlerde yeni göreve gelen MASİAD Başkanı Turgay Akar`ı ve yönetimini ziyaret ederek ``Hayırlı uğurlu olsun ve başarı``dileklerinde bulunmuştu.MASİAD Başkanı Turgay Akar,Başkan Sözen`e hem iade-i ziyarette bulunmayı hem de `MASİAD Buluşması`na davet etmek istediklerini söyledi.Akar,``Manavgat dışında yaşayan bürokrat,yönetici,iş adamı,akademisyen ve siyasi hemşerilerimizin Manavgat ve Manavgatlı ile buluşturulduğu `Manavgat Buluşması`nın 4`üncüsü 9 Ağustos 2013 Cuma günü Lake &River Side Otelde yapılacak.

Etkin bir Manavgat lobisinin mihenk taşı olarak değerlendirdiğimiz Manavgat Buluşmasına Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen`i de bizzat ziyaret ederek davet etmek istedik.Manavgat dışında yaşayan 240 civarında hemşerimize davetiye gönderdik.Katılımın yoğun olacağını düşünüyoruz`dedi.Nazik ziyaret için teşekkür eden Başkan Sözen,ise toplantılara her yıl katılmaya özen gösterdiğini dile getirerek bu yıl da `Manavgat Buluşması`nda yer alacağını söyledi.