MANAVGAT’TA SOKAK FESTİVALİ BU YIL MİTHATPAŞA VE GÜLVEREN

Untitled-1

SOKAKLAR ŞENLENİYOR ESNAF GÜÇLENİYOR

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlemesi tamamlanan Mithatpaşa ve Gülveren Caddeleri, “Sokakta Hayat Var” festivali ile canlanacak. 2 gün sürecek olan festival, caddelerdeki hareketliliği artırırken, esnafa ve turizme de büyük katkı sağlayacak

BU YIL MİTHATPAŞA ve GÜLVEREN’DE

Manavgat Belediyesi, kentteki alışveriş canlılığını artırarak ticari hayata katkıda bulunmak, esnaflara can suyu olabilmek ve turizme katkı sağlamak amacıyla her yıl başka caddelerde “Sokakta Hayat Var Festivalleri” düzenlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Atatürk ve Fevzipaşa Caddeleri’nde yapılan festivalin 2’incisinin, bu yıl, 29-30 Eylül’de Mithatpaşa ve Gülveren Caddeleri’nde organize edileceği açıklandı.

CADDELERİN AÇILIŞI YAPILACAK

Manavgat Belediyesi’nin düzenlemesini tamamlayarak ışıl ışıl hale getirdiği kentin ticari hayatının yoğun olduğu, en eski ve işlek caddelerinden olan Mithatpaşa ve Gülveren’deki festival, 29 Eylül’de saat 17.30’da caddelerin açılış töreni ve kortej ile başlayacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, protokol ve Manavgat halkının katılımıyla yapılacak olan renkli kortejde, iki cadde boyunca eğlenceli bir şekilde yürünecek.

ÇOCUKLARA EĞLENCELİ ETKİNLİKLER

Gün içindeki etkinlikler her gün 17.30’da, akşam konserleri ise 20.30’da başlayacak. Tüm caddelere yayılarak esnaflara can suyu olacak şenlik dolu festivalde, graffiti sanatçıları ile workshoplar, resim sanatçıları, bisiklet şovlar, sokak müzisyenleri, dev melekler yer alırken, çocuklar da kendileri için hazırlanan çocuk kulübü, zıp zıp, çocuk orkestrası, eğlenceli balonlar, maskot, palyaço ve yüz boyama, tahta bacak şovlar, şişme oyun grupları, pandomim gösterileri ile keyifli zamanlar geçirecek.

SUZAN KARDEŞ ve BULUTSUZLUK ÖZLEMİ

“Sokakta Hayat Var Festivali”nde”, Mithatpaşa Caddesi’nde kurulacak olan büyük sahnede 29 Eylül saat 20.30’da ünlü sanatçı Suzan Kardeş sahne alırken, 30 Eylül’de ise 20.30’da Bulutsuzluk Özlemi grubu, sevilen şarkılarını Manavgatlılar için seslendirecek. Sokakta Hayat Festivali’nin bu yıl, Mithatpaşa ve Gülveren’de yapılacak olan esnafları memnun etti. Bölge esnafı, gerek yaptığı düzenlemelerle, gerek organizasyonlarla kentin ticari hayatını canlandırmak için çaba sarf eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

bulutsuzluk +Âzlemi

ESNAFTAN BAŞKAN SÖZEN’E TEŞEKKÜR

Esnaflar, böyle güzel ve getirisi olan bir etkinliğe imza attığı için Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Esnaflar, “Ülkemizin gidişatı belli. Turizm de bu yıl çok kötü gittiği için esnaflar olarak oldukça zarar gördük. Mithatpaşa ve Gülveren Caddelerinde yaptığı düzenleme çalışmalarını söz verdiği zamanda tamamlayarak bizlerin kullanımına açan Başkanımız Şükrü Sözen’e sonsuz teşekkür ediyoruz. Başkanımızın bununla da kalmayıp bizlere katkı sağlamak için alternatif çözümler üretmeye çalışması düşüncelilik örneğidir. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

mithatpa+şa ve g+-lveren caddeleri (1)

SÖZEN; “SOKAKLARIMIZA HAYAT VERELİM”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, “Sokakta Hayat Var” Festivaliyle kente canlılık katmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Sözen, “Geçen yıl Atatürk ve Fevzi Paşa Caddeleri’ndeki etkinliklerimizi bu yıl Mithatpaşa ve Gülveren’de düzenleyeceğiz. Burası kentimizdeki ticaret canlılığının yoğun olduğu bir bölge. Esnaf yoğunluğu olan bu bölgemizde alışveriş hayatını canlandırmak, kentteki hareketliliği artırmanın yanında yerli ve yabancı turistlerin güzel gün geçirmesini sağlamak amacıyla organizasyonlarımızı renklendireceğiz. Bölgemize ve kentimize katkısı olacağına inanıyorum. Tüm Manavgat halkımızı sokaklarımıza hayat vermeye davet ediyorum” dedi.

mithatpa+şa ve g+-lveren caddeleri (3)

mithatpa+şa ve g+-lveren caddeleri (4)

mithatpa+şa ve g+-lveren caddeleri (2)