MANAVGAT BELEDİYESİ CENAZE HİZMETLERİ 24 SAAT HİZMETTE

cenaze

MANAVGAT BELEDİYESİ CENAZE HİZMETLERİ 24 SAAT HİZMETTE

Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Cenaze Hizmetleri ekipleri, vatandaşların zor ve acılı günlerinde de onları yalnız bırakmayarak her türlü hizmeti götürüyor

İnsan odaklı sosyal belediyecilik ilkesiyle hizmet eden Manavgat Belediyesi, iyi günlerde olduğu kadar acılı günlerinde de vatandaşları yalnız bırakmayarak her türlü hizmeti götürmeye özen gösteriyor. Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün Cenaze Hizmetleri Ekipleri, yakınları vefat eden vatandaşların işlerini kolaylaştırmak ve acılarını bir nebze de olsa hafifletmek amacıyla gece gündüz demeden çalışıyor.

7K4A2762

HASSAS GÜNDE HASSAS HİZMET

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in “Hassas günde, hassas hizmet” ilkesiyle çalışan Cenaze Hizmetleri ekipleri 106 mahallede cenaze defini, cenaze nakli, yıkama işlemleri ve mezar kazma işlemlerini büyük bir nezaket ve hassasiyetle gerçekleştirmeye devam ediyor. Kent genelinde ve şehir dışında da hizmet veren belediye ekipleri, 2 adet cenaze nakil aracı, 3 adet yıkama aracı, 3 adet cenaze taşıma aracı, 1 adet sabit morg, 68 adet taziye, mevlüt ve ağırlama çadırıyla saat ve zaman mefhumu olmadan çalışıyor.

7K4A2786

ÜCRETSİZ DUA ve YIKAMA HİZMETİ

1 bayan hoca ve 1 erkek hocayla cenazelerde ücretsiz dua hizmeti, yıkama ve kefenleme işlemlerini gerçekleştiren ekiplerin nezaketli çalışması Manavgat halkından da tam not alıyor. Manavgat Belediyesi ayrıca vatandaşların zor günlerinde çadır kurma işlemlerini kendileri gerçekleştirirken, ücretsiz olarak bardak, şeker, çay ve çay kazanı vererek cenaze sahiplerinin taziye ağırlama işlerini kolaylaştırıyor.

7K4A8861

SÖZEN; “ACILAR PAYLAŞILDIKÇA AZALIR”

Özellikle acıların paylaşıldıkça azalacağını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediyenin imkanları ölçüsünde vatandaşların mutluluklarında ve acı günlerinde duygularına ortak olmaya gayret ettiklerini söyledi. Başkan Sözen, “Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda gece gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet götürmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın en zor günlerinde acılarına ortak olarak onları yalnız bırakmamaya devam edeceğiz. Ebediyete intikal ederek aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum” dedi.

7K4A8862