BAŞKAN SÖZEN’DEN BÜYÜKLERE DOĞUM GÜNÜ

dogum günü

BAŞKAN SÖZEN’DEN BÜYÜKLERE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi Huzurevi’nde yaşayan büyükleri, özel günlerinde her fırsatta ziyaret ederek onların gönüllerini alıyor. Başkan Sözen, son olarak Manavgat Belediyesi Huzurevi’nde yaşamlarını sürdüren iki büyük için sürpriz bir doğum günü partisi organize etti. Başkan Şükrü Sözen, huzurevi ekibine 86 yaşına giren İsmail Aydın ve 79 yaşına “merhaba” diyecek olan Necla Şengün’ün haberleri olmadan Boğaz Otel Sahil Kafe’de sürpriz yemek organize etmeleri talimatını verdi.

7K4A4103

Huzurevindeki 20 büyük için kafede bir mangal partisi düzenlendi. Başkan Sözen, büyüklerin yemeklerini yediği sırada kafeye gelerek onlara sürpriz yaptı. Bir arada yenen yemek ve hoş sohbet sonrası bir anda masaya doğum günü pastası geldi. İsmail Aydın ve Necla Şengün, doğum günü pastalarını Başkan Şükrü Sözen ile birlikte kesti. Aydın ve Şengün’ün yeni yaşlarını kutlayan Başkan Sözen, onlara sağlıklı uzun ömürler diledi. Belediye Başkanının duyarlılığı için teşekkür eden Aydın ve Şengün, hayatlarında yaşadıkları en güzel ve en sürpriz dolu gün olduğunu belirterek teşekkür etti.

7K4A4065

Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat Belediyesi Huzurevi’mizdeki başımızın tacı olan büyüklerimizle her fırsata, en ufak zamanları bile değerlendirerek, el ele, gönül gönüle zaman geçirmeye özen gösteriyoruz. Onlarla Manavgat’ımızın güzel manzarası eşliğinde bir piknikte buluşmak, doğum günlerini kutlamak bizleri de mutlu ediyor. Bugün de değerli büyüklerimiz İsmail Aydın amcamız ile Necla Şengün Teyzemizin yeni yaşlarına girmelerini hep birlikte kutladık. Tüm büyüklerimizin ellerinden öper, sağlıklı, huzurlu, mutlu nice yıllar dilerim” dedi.

7K4A4087

7K4A4081