MANAVGAT’TA CUMHURİYET MEYDANI’NDA FUTBOL KEYFİ

MANAVGAT’TA CUMHURİYET MEYDANI’NDA FUTBOL KEYFİ

Manavgat Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı'na kurulan projeksiyon vasıtası ile Manavgat halkına futbol şöleni sundu. UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçı Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova arasında gerçekleşti.

Çay ikramının da yapıldığı etkinliğe halkın katılımı yoğun oldu. Etkinliğe Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. Akşam 19.00’da başlayan maçı izlemeye Manavgat Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe Josef De Souza'nın 17. ve 72.'ci dakikada attığı golleri ile 2 - 0 galip geldi. Etkinlik zafer kutlamaları ile olaysız bir şekilde sonlandı. Goller atıldığında yaşanan coşku ise görülmeye değerdi.