MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

BA+ŞKAN S+ûZEN E+ަ- HAT¦-CE HANIM VE KIZI ¦-REM'E +ç¦-+çEK VER¦-RKEN (4)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ BAŞKAN SÖZEN, 14 ŞUBAT’TA GÜL DAĞITTI

Manavgat Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdiği etkinlik, büyük coşkuya neden oldu. Etkinliğe Manavgat Belediye Başkan Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, kızı İrem Sözen, Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye görevlileri katılırken, müzikli organizasyona Manavgat halkı büyük ilgi gösterdi.

Başkan Şükrü Sözen, Cumhuriyet Meydanı’ndan geçen herkese gül dağıtımı yaptı. Sözen, 5 bin adet gülün dağıtıldığı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çocuklara da kırmızı kalpli uçan balon hediye etti. Manavgatlılar, bu çok özel günde, Başkan Şükrü Sözen’in elinden gül aldıklarına oldukça memnun oldu. Başkan Şükrü Sözen, çocukları severken büyüklerle de sohbet ederek Sevgililer Gününü kutladı. Etkinlik sırasında Shy Talks grubu da bir açık hava konseri verdi. Grubun solistleri ve gitarist seslendirdikleri aşk şarkılarıyla Manavgat halkının keyifli anlar geçirmesini sağladı. Başkan Şükrü Sözen gül dağıtımı yaparken, bazı sevgililer de belediye tarafından hazırlanan hatıra fotoğrafı standında bol bol fotoğraf çektirdi. Başkan Şükrü Sözen’in eşi Hatice Hanım ve kızı İrem’e çiçek hediye etmesi vatandaşlar tarafından alkışlanırken neşeli fotoğraf karelerinin çıkmasına neden oldu. Başkan Sözen, “Bizim de sevgilimiz, sevdiğimiz, onun için emek harcadığımız, yaşadığımız yer MANAVGAT’tır. Manavgat bizim sevdamızdır. Manavgat’ımız sevgiyle, birliktelikle, barışla daha da güzelleşecektir. Sevginin sadece 14 Şubat’larda değil, bütün zamanlarda yaşanıp ifade edildiği bir dünya ve Manavgat dileklerimle tüm Antalya ve Manavgat halkının sevgililer günü kutluyorum” dedi.