MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KAVŞAK VE REFÜJLERDE DÜZENLEME

DNZ_2515 MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KAVŞAK VE REFÜJLERDE DÜZENLEME
Manavgat Belediyesi'nin D-400 karayolunda ve etrafında sürdürdüğü peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha önce Çolaklı Kavşağı'nda yapılan düzenlemelerin tamamlanması sonrasında şimdi de Yavrudoğan Kavşağı'nda düzenleme çalışmalarını başlattı.

Kavşak ve refüj çalışmaları kapsamında daha önceden bulunmayan sulama hattının döşeneceği ardından da çim ve ağaçlandırma işlemlerinin yapılacağı belirtildi. Büyük bir özenle sürdürülen çalışmalar tamamlandığında bölgedeki görsel güzelliği de olumlu yönde etkileyecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kent girişlerini güzelleştirme çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Sözen “Manavgat’ımızın marka değerini artırmak ve gelen yerli, yabancı konukların daha güzel bir çevre ile karşılaşmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Bu amaçla sürdürdüğümüz D-400 Karayolunu güzelleştirme çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede kavşak ve refüjlerdeki güzelleştirmeleri tamamlamayı hedefliyoruz. Bunun turizme de büyük katkısı olacağı inancındayız” dedi.

DNZ_2505