MANAVGAT ŞİİR DİNLETİSİNDE BULUŞTU

DICM 1 (6)

MANAVGAT ŞİİR DİNLETİSİNDE BULUŞTU

Manavgat Belediyesi'nin kültür etkinlikleri kapsamında her ay gerçekleştirdiği ''Haluk Çetin ile Manavgat Buluşmaları'' etkinliği Orhan Aydın'ın katılımı ile Nazım Hikmet şiirleri ve şarkılarıyla dinleyicilerle buluştu.

Manavgat Belediyesi'nin kent halkını günün stresinden uzaklaştırmak ve gençlerin kültürel açıdan gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği ''Haluk Çetin ile Manavgat Buluşmaları" Atatürk Kültür Merkezi'nde dinleyicileriyle buluştu. Ünlü tiyatro oyuncusu ve şair Orhan Aydın'ın şiirleri ile konuk olduğu etkinlik Nazım Hikmet şiirleri ve şarkılarıyla devam etti.

DICM 1 (9)

Katılımın yoğun olduğu programa CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, vatandaşlar ve çok sayıda sanat sever katıldı. Gece boyunca şiir ve şarkılarıyla dinleyicilere şölen sunan sanatçılara çiçek ve plaketlerini Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen adına Başkan Yardımcısı Aydın Öz takdim etti. Dakikalarca ayakta alkışlanan Orhan Aydın ve Haluk Çetin gece sonunda takdim edilen çiçekleri sahneden misafirlere atarak geceye son verdi.

DICM 1 (11)

DICM 1 (14)