MANAVGAT BELEDİYESPOR, ASAT GENÇLİK VE SPOR KARŞISINDA GELEN

MANAVGAT BELEDİYESPOR, ASAT GENÇLİK VE SPOR KARŞISINDA GELENEĞİ BOZMADI

Antalya Süper Amatör Merkez Doğu Grubu’nda mücadele eden Manavgat Belediyespor, ligin 16. Haftasında Antalya Asat Gençlik ve Spor’u deplasman da 1-0 yendi.

OYUNDA EZİCİ ÜSTÜNLÜK

2016-2017 sezonunda Antalya Süper Amatör Merkez Doğu Grubu'nda mücadele eden Manavgat Belediyespor, Antalya Asat Gençlik ve Spor'u, 44.dakika da Okan’ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Antalya Uğur Sorguç Stadyumunda oynanan maçta, 66.dakikada penaltı atışından yararlanamayan ev sahibi Asat Gençlik ve spor, Manavgat Belediyespor’a boyun eğmek zorunda kaldı. Maçın başından sonuna kadar sahada oyuna hakim olan Manavgat Belediyespor, son düdüğe kadar Asatspor’u oyuna ortak etmedi.

KURA HEYECANI

Geçtiğimiz hafta Gazipaşa Belediyespor karşısında 10-0'lık galibiyetle alarak Play Off’u garantileyen Manavgat Belediyespor, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Manavgat Belediyespor’un, yapacağı Play Off mücadelelerinde muhtemel rakipleri arasında Kestel Belediyespor, Muratpaşa Belediyespor, Korkuteli Belediyespor ve Yeni Kemer Belediyespor bulunuyor. 21-22 Ocak tarihleri arasında oynanacak olan maçların ardından 6. takım belli olacak. Play Off maçları çekilecek kuranın ardından maçlar 4-5 Şubat tarihlerinde oynanmaya başlayacak.