Manavgat Motosiklet Festivali Başladı

Manavgat Belediyesi`nin bu yıl 4`üncüsünü düzenlediği Uluslar arası Manavgat Motosiklet Festivali Boğaz Mevki`nde başladı.

12 dönüm alan üzerine kurulu belediyeye ait Boğaz Oteli etrafında yer alan çadır-kamping alanındaki festivalin ilk gününde motosiklet tutkunları çadırlarıyla deniz kıyısı ve çam ağaçları içindeki muhteşem güzellikteki kamping alanına yerleşmeye başladı.Ankara,İstanbul, İzmir,Antalya,Adana,Hatay,Kocaeli, Karaman,Konya,Çorum,Mersin, Kütahya,Eskişehir`de 40`a yakın motosiklet kulübünün 500`i aşkın üyesi ilk günde kayıt yaptırdı.Festival alanında motosiklet tutkunlarına yönelik standlar açıldı.Harley Davidson,Yamaha,Turk Choppers,gibi ünlü motosiklet markalarının standları ile motosiklet kıyafetleri,lastik, ayakkabı,bot satışının yapıldığı standlar renkli görüntüler oluşturdu Festival alanı içinde sosyal ihtiyaçların karşılanacağı restoran, kafe,market gibi ayrıntılar da unutulmadı.

Ayrıca güvenli motosiklet kullanımı amacıyla eğitim standı da yer aldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise,festival alanını ziyaret ederek, katılımcılara ``hoş geldiniz`` dedi. Tek tek ziyaretçilerle oturup sohbet eden Başkan Sözen,kamp alanı içindeki eksikliklerin de anında giderilmesini sağladı.Festivalin ilk gününde gün boyunca kayıtlar yapılırken,tavla ve eşli okey turnuvaları da düzenlendi.3 günün sonunda yaklaşık 3000 motosiklet tutkununun ziyaret etmesi beklenen 4. Manavgat Motosiklet Festivali`nde bu akşam söylediği motosiklet şarkılarıyla tanınan Ogün Bülent Görgün, `Yol Şarkıları` ile sahne alacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, motosiklet festivali ile Manavgat`ın tanıtımının her geçen yıl daha fazla yapıldığını söyledi.

Sözen,``Katılımcılarımız her geçen yıl daha çok artıyor.Bu yıl 4`üncüsünü düzenlediğimiz festivalimizde bizler de eksiklerimizi tamamlıyoruz. Türkiye`deki en iyi motosiklet festivalini yapmak için gayret gösteriyoruz.Tüm Manavgat halkımı motosiklet festivalimize davet ediyorum`` dedi.