MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN KAR ŞENLİĞİ

586A4781

MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN KAR ŞENLİĞİ

Manavgat Belediyesi, karne heyecanı yaşayan çocukların duygularına ortak olmak ve yıllardır kar hasreti çeken Manavgat'ı karla buluşturmak için kente 25 kamyon kar getirdi.

HAYDİ ÇOCUKLAR KAR TOPU OYNAMAYA

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in talimatı ile harekete geçen ekipler, çocukların karne heyecanını atmaları ve Manavgat'ı karla buluşturmak için kente 25 kamyon kar getirdi. "Haydi çocuklar kar topu oynamaya" sloganıyla Karne şenliği düzenleyen Manavgat Belediyesi kentte yaşayan çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Aralarında hiç kar görmemiş çocuklarında bulunduğu binlerce kişi Atatürk Kültür Merkezi'nin önünde buluşarak kartopu savaşı yaptı. Şenlik alanına erkenden gelen Başkan Sözen'de kar topu oynamayı ihmal etmedi. Başkan Sözen'i karşılarında gören çocuklar, karın üzerinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Kar eğlencesinin vazgeçilmezlerinden olan sucuk ekmek, alanda yorulan ve acıkan çocuklara Başkan Sözen tarafından dağıtıldı. Çocuklar, güneşli cumartesi gününde karla oynamanın keyfini yaşadıklarını belirterek, bu imkanı sunan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür etti.

586A4788

"ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTIK"

Bu ülkenin geleceği olan çocuklarla bir arada olabilmek, onları mutlu etmek, yüzlerinde ki tebessümü görebilmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Başkan Sözen, " Hayatlarında hiç kar görmemiş çocuklarında aralarında bulunduğu birçok çocuğumuzla burada bir araya geldik. Son derece keyifli bir ortamda çocuklarımızın mutluluğunu paylaştık. Bizler onlar için varız " dedi.

586A4843

Toros dağlarının yüksek kısımlarında bulunan temiz karların getirildiği şenlik alanına, kar yağış atmosferini yaşatabilmek için iki adet kar makinesi de yerleştirildi.

586A4865

586A4874