ESKİ SEÇİM SANDIKLARI KEDİ EVİ OLDU

DSC_1871

ESKİ SEÇİM SANDIKLARI KEDİ EVİ OLDU

Manavgat Belediyesi Hayvan Barınağı tarafından başlatılan proje ile eskiden seçim sandığı olan kutular kedi evine dönüştürülerek kentin belirli yerlerine yerleştirilecek.

Manavgat Belediyesine bağlı Hayvan Barınağı'nın çalışmaları sonucunda, geçmiş dönemlerde kullanılan seçim sandıkları sokakta yaşayan kediler için, kedi evine dönüştürüldü. Hayvan Barınağında düzenlenen "Kedi Evi" etkinliğine Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, hayvan severler, Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri ve çok sayıda başka okullarda eğitim gören öğrenciler katıldı. Okullarda eğitim gören minikler hayvan barınağında bakımları yapılan yavru köpeklerle doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

DSC_1863

Öğretmenleri ve görevliler eşliğinde hayvan barınağını da gezme olanağı bulan miniklerin mutlulukları gözlerinden okundu. Kedi evleri, kentte belirlenecek olan açık alanlara, parklara ve duyarlı esnafların iş yerlerinin önüne yerleştirilecek. Şimdilik 35 adet olan kedi evleri sokakta yaşayan kediler için yeni yaşam alanı olacak.

DSC_1886

DSC_1894