Manavgat Belediyesi`nden Hassas Davranış

Manavgat Belediyesi,tarihi Manavgat köprüsü altına halkın ve turistlerin kullanabileceği modern bir WC`nin yapımına başladı.

Manavgat Belediyesi,Cumhuriyet Meydanı,sergi alanı ve çevresinde halkın ve turistlerin kullanabileceği bir WC olmaması şikayetlerini değerlendirerek harekete geçti. Yeniden düzenlenerek kente kazandırılan Cumhuriyet Meydanı`nın gün boyunca ve akşam saatlerinde yoğunlukla halkın toplanma alanı haline gelmesi,vatandaşların ve özellikle turistlerin bazı ihtiyaçlarını da gündeme getirdiği dile getirildi.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in talimatıyla tarihi köprü altına engelli vatandaşlarımızın da kullanabileceği modern bir WC`nin yapımı süratle devam ediyor.Başkan Sözen,gelen istek ve talepler doğrultusunda hassas düşünerek WC yapımını süratle tamamlayacaklarını söyledi. Modern WC`nin en kısa sürede hizmete açılacağı belirtildi.