MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİ VATANDAŞLARA AHŞAP BOYAM

DSC_8084

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİ VATANDAŞLARA AHŞAP BOYAMA KURSU

Manavgat Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayatlarında daha aktif olmalarını sağlamak amacıyla, Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak el sanatları kursu vermeye başladı

Sosyal Belediyecilik ilkesiyle çalışmalarına devam eden Manavgat Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinin desteğiyle engelli vatandaşlara ahşap boyama kursu veriyor. Geçtiğimiz günlerde Engelli Şarj İstasyonu, engelli vatandaşların hizmetine sunan Manavgat Belediyesi, her Salı ve Perşembe günleri 14.00 ile 16.00 Atatürk Kültür Merkezinde kurs veriyor.

DSC_8089

Önümüzdeki günlerde Türk Halk Müziği kursuna da başlayacak olan engelli vatandaşlar, tepsi, kuş yuvası ve sepet gibi ahşapları boyayarak keyifli anlar yaşıyor. Yaptıkları eserleri engelliler haftasında sergilemek istediklerini ifade eden engelli vatandaşlar, destek ve hizmetlerinden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Manavgat Belediyesi olarak engelli vatandaşlara her türlü destek ve hizmeti vermeye hazır olduklarını ifade eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmalarının odağında insan olduğunu ifade etti. Başkan Sözen, “Belediyemizin imkanlarını kentte yaşayan tüm vatandaşlarımıza ulaştırmayı ilke edindik. Unutmamalıyız ki her sağlıklı birey bir engelli adayıdır. Yaptığımız hizmetlerle Manavgat’ımızda ki engelleri hep birlikte aşacağız” dedi.

DSC_8094

DSC_8030