MANAVGAT BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

DSC_8561

MANAVGAT BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi ekipleri, kırsal kesimde bulunan ve iki gün boyunca yağan kar yağışı nedeniyle yolları kapanan altı mahalle için çalışma başlattı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in talimatı üzerine harekete gecen Fen İşleri Ekipleri sabahın erken saatlerinde çalışmalara başladı. Altı greyder, iki kepçe ve 15 kişiden oluşan ekip, saatler süren çalışmalar sonucunda Altınkaya, Ballıbucak, Burmahan, Düzağaç ve Kırkkavak mahallelerinde ulaşıma kapanan yolla ve sokakları trafiğe açtı.

DSC_8550

Çalışmalar esnasında zaman zaman zorlanan ekipler vatandaşların evlerinin önünde mahsur kalan araçlara da yardım eli uzatmayı ihmal etmedi. Yapılan çalışmalarla hayatları normale dönen vatandaşlar, yolların açılmasına oldukça memnun olduklarını belirterek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Belediye Ekipleri, Yeşilbağ ve yolu ulaşıma kapanan diğer mahalleler de çalışmalarına devam ediyor.

DSC_8440

DSC_8443