MANAVGAT HUZUREVİNDE BÜYÜK AİLE YEMEĞİ

DSC_9062

MANAVGAT HUZUREVİNDE BÜYÜK AİLE YEMEĞİ

Manavgat Belediyesi, yeni yılda dostluğu, birliği ve beraberliği pekiştirmek amacı ile Huzurevinde aile yemeği verdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm özel günlerde olduğu gibi yılbaşında gerçekleştirilen büyük aile yemeğinde de büyüklerini yalnız bırakmadı. Yılbaşı günü yapılan aile yemeğine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, belediye başkan yardımcıları, huzurevi sakinleri ve personelinin yanı sıra aileler de katıldı.

DSC_8787

Öğretmenlerin canlı müzikle şenlendirdiği yemekte birlik beraberlik mesajları verildi. Başkan Sözen'le hoşça vakit geçiren huzurevi sakinleri ve aileler, gerçekleştirilen organizasyondan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Yapılan kura çekilişi ile Başkan Sözen'in özel olarak hazırlattığı hediyeler huzurevi sakinlerine dağıtıldı. Tombala oyunu ve ikramlar eşliğinde devam eden geceyle yeni yıla hep birlikte girildi.

DSC_9049

DSC_9067