Manavgat`Kentine Güvenen Kentler Buluşması`nda

Manavgat Belediyesi,kentin 50 yıllık geleceğine yön verecek projelerini, İstanbul`da düzenlenecek olan ``Kentine Güvenen Kentler Buluşması`` nda görücüye çıkarıyor.

Başkan Sözen`de Katılacak
Manavgat Belediyesi,kentin geleceğine yön verecek olan büyük çalışma ve projelerini,29 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi`nde yapılacak olan ``Kentine Güvenen Kentler Buluşması`nda``görücüye çıkarıyor. Türkiye`nin dört bir yanından 61 sosyal demokrat belediyenin katılacağı buluşma halka açık olarak gerçekleşecek.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in de proje ekibiyle birlikte katılacağı fuar için hazırlıklar tamamlandı.Manavgat Belediyesi fuarda,Irmak Kıyısı Projeleri,Gençlik Merkezi,Kültür Merkezi,5000 kişilik Stadyum, Sosyal Market,Huzurevi gibi büyük projelerini film,afiş,maket gibi görsellerle tüm Türkiye`ye tanıtacak.

Kılıçdaroğlu`nun Konuşmasıyla Açılacak
``Kentine Güvenen Kentler Buluşması``, eğlendirici ve bilgilendirici pek çok aktiviteyle sosyal demokrat belediyeciliğin hizmet anlayışı ve vizyonunu tanıtmayı amaçlıyor. İstanbul`un Fetih Günü olan 29 Mayıs'ta,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun saat 11.00`de yapacağı konuşmasıyla başlayacak.Bir belediyenin,sadece kendi öz kaynaklarına güvenerek,inanarak ve çalışarak başarılı olabileceğini göstermeyi hedefleyen ``Kentine Güvenen Kentler buluşması``bu iddiasına kanıt olarak sosyal demokrat belediyelerin başarılarını ortaya koyacak.

Geleceğe Aktarılan Vizyon Projeler
Buluşmada sadece bu seçim döneminde yapılan hizmet ve projeler değil; sosyal demokrat belediyeciliğin geçmişte başardığı ilkler ve geleceğe aktardığı vizyon da görücüye çıkacak. Sosyal demokrat belediyeler,kentsel gelişim,çevre,sağlık,sosyal hizmetler,spor,çocuk ve gençlik, kültür-sanat-tarih ve e-belediye hizmetleri olmak üzere 8 ana başlıkta, geçmişte yapılan çalışmaların yanı sıra,geleceğe yönelik projelerini de katılımcılarla paylaşacaklar. Etkinliğe Anadolu`dan katılacak,yerel yönetiminin temel taşı olan 1500 muhtar da sosyal demokrat belediyelerce konuk edilecek.

Tüm Hazırlıklar Tamam
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ``Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla geliştirdiğimiz projelerimizi ``Kentine Güvenen Kentler Buluşması`nda``tüm Türkiye ile paylaşarak kendimizi ifade etme imkanı bulacağız.Bunun için uzun süredir hazırlıklarımız sürüyordu.Irmak Kıyısı Projelerimiz,Gençlik Merkezi, Kültür Merkezi,Stadyum,Sosyal Market gibi projelerimizin tüm tanıtım görselleri ile birlikte 29`unda fuarda olacağız.Fuarda tüm belediye hizmetlerimize dair uygulamalı sunumlar yapacağız.Çalışma ekibimdeki arkadaşlarımız da yanımızda bulunacak. Böylesine önemli bir fuarda yer alacağımız için heyecanlıyız`` dedi.