"Why Uşak Why" Kahkahaya Boğdu

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü ve Tiyatro 8`in işbirliği ile sahnelenen "Why Uşak Why" adlı polisiye komedi tarzındaki tiyatro oyunu Gençlik Merkezi Tiyatro Salonu`nda sahnelendi.

Eyip Torun`un yazıp, Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü Yönetmeni Gökhan Sevimli`nin yönettiği oyunu izlemeye Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in şehir dışında olması nedeniyle Belediye Başkan Vekili Erşan Özden`in yanı sıra çok sayıda vatandaş izlemeye geldi. Tiyatro sanatını yapmaya çalışan bir grup gencin başından geçen olayların anlatıldığı oyun izleyenleri kahkahaya boğdu. İki gün boyunca gösterimde olacak oyunun Ramazan ayı içinde de şenlik alanında sahneleneceği belirtildi.

e-imar