Başkan Sözen`den İşleri Hızlandırın Talimatı

5Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,yapımı devam eden Mehmet Akif ve Remzi Güven Caddeleri`ndeki asfalt,kaldırım,parke, döner ada kavşak ve refüj çalışmalarını yerinde denetleyerek işlerin 20 gün içinde bitirilmesi talimatını verdi.

Yerinde denetledi
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Mehmet Akif ve Remzi Güven Caddeleri`nde devam eden asfalt ve kaldırım çalışmalarını denetledi.Denetime Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek ile Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları da katıldı.Yapılan asfalt, kaldırım ve parke çalışmaları kapsamında Mehmet Akif ve Remzi Güven Caddeleri`nin kesiştiği nokta ile 4082 ile 4081 Sokakların kesiştiği noktalara 2 adet döner ada kavşak yapılıyor.

Çarçabuk bitirilecek
Çalışmalarda 9314 metre bordür,218 metre dekoratif bordür,17 bin 296 metrekare parke,5900 metre aydınlatma kablosu,2590 metre mobese borusu,42 bin 574 metrekare asfalt,8 bin 174 ton asfalt,9 bin 792 ton plent mix temel tabaka malzemesi kullanılacağı belirtildi.Asfalt ve kaldırım döşenecek alanın uzunluğunun 2 kilometre olduğu,2x2 bölünmüş yol olarak tasarlandığı ve en dar şeridinin ise 6 metre olacağı vurgulandı.Yolda 2 adet de refüj geçiş yolu da bulunacak.Başkan Şükrü Sözen,çalışmaların eksiksiz bir şekilde en geç 20 gün içinde bitirilmesi talimatını da belediye çalışanlarına verdi.

Vatandaşlardan Sözen`e büyük ilgi
Yol ve kaldırım çalışmalarının denetimi sırasında vatandaşlar ve özellikle çocuklar da Başkan Sözen`e büyük ilgi gösterdi.Gezi sırasında dükkan ve işyerlerini de ziyaret eden Sözen,sorunları da dinledi.Mahalleli çocukların harçlıklarıyla aldıkları kalemleri hediye etmesi ise Başkan Sözen`i oldukça duygulandırdı.Sözen, ``Remzi Güven ve Mehmet Akif Caddelerinde devam eden asfalt çalışmalarımız eksiksiz bir şekilde devam ediyor.Vatandaşlarımızın yaklaşık 3 aydır devam eden bu çalışmalar yüzünden sıkıntı çektiğini biliyoruz.Kent halkımızın ayağını çamura değdirmemek için işlere hız verilip yolun trafiğe açılması talimatını verdik.Kentimizde yapılan bütün işler ve çalışmalar kontrolümüz ve takibimizdedir`` diye konuştu.