GENÇLİK MERKEZİ`NDE YENİ KURS KAYITLARI

Haydi gençler Gençlik Merkezi`ne Kayıt Yaptırmaya.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in girişimleriyle kentte bir ilk olarak kurulan ve 2. yılını geride bırakan Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi,kentlilik kültürüne yaptığı katkılarla büyük takdir topluyor.

2 yılını 1500`ü aşkın çocuk,genç, yetişkin ve öğrenciyi eğiterek tamamlayan Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi şu sıralarda yeni kurs dönemini de başlattı.Merkezde Klasik, Pop,Elektro Gitar,Resim,Jimnastik, Karate,Halk Oyunları,Pilates,Latin Dansları,Satranç,Bağlama,Tiyatro, Aerobik,Modern Dans ve Voleybol kurs kayıtlarının süratle yapılmaya devam ettiği belirtildi.Kurulduğu günden bu yana desteğini esirgemeyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,bundan sonra da Gençlik Merkezi`nin gelişimine her türlü katkıyı sağlayacaklarını ve daha çok kişiye ulaşabilmesi için yeni binanın da süratle yapılacağını vurguladı.

Gençlik Merkezi yönetimi,Manavgat çocuk,genç ve yetişkinleri kurslara katılmaya davet etti.