Manavgat Belediyesi`ne Modern Gelir Servisi

Manavgat Belediyesi`nde Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Gelirler Servisi,yapılan yenileme çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuştu.20 gündür devam eden dekorasyon çalışmaları sonrasında, birim çalışanları geçtiğimiz pazartesi günü yeni servislerine yerleşti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışanları ve yeni mekanı ziyaret etti.

MAR İnşaat Firmasının yükleniciliğinde 20 günde tamamlanan çalışmayla Mali Hizmetler Müdürlüğü`nde 9 banko,2 vezne,raylı sistemli,çelik malzemeden yapılmış arşiv dolabı, çalışanların herkes tarafından görülmesi için cam bölme sistemleri bulunuyor. Hizmetlerin daha hızlı verilebilmesi için de numarataj sistemine geçildiği belirtildi.10 numaratör bankosunun bulunduğu birimde şu anda işlerin sürat ve verimlilikle sürdüğü vurgulandı.Hesap İşleri Müdürü Bayram Öksüzoğlu,yapılan yeni düzenlemeyle birlikte birimin rahatladığını,vatandaşın da sırasını bilerek işlerini yaptığını söyledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, amaçlarının vatandaşların daha rahat belediyede işlerini görmesini sağlamak olduğunu belirterek,yeni düzenlemenin belediye binası giriş katında da yapılacağını söyledi.