Yukarıpazarcı`da Irmak Kıyısı Çalışmaları Tamgaz

Manavgat Belediyesi`nin başlattığı Yukarıpazarcı Mahallesi Irmak Kenarı Peyzaj Düzenlemesi çalışmaları kapsamında başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bir yandan kıyıda yürüme yolları açılırken, bir yandan da projede yer alacak çay bahçesi, kafeterya, spor tesisleri, oyun bahçeleri gibi sosyal alanların temelleri de atılıyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve müteahhit firma çalışanları, düzenlemeyi bir an önce bitirmek amacıyla harıl harıl çalışıyor. Toplam 800 metre olarak belirlenen toplam çalışma alanının yarısında (400 metre) yaya ve bisiklet yolları açıldı. Bölgeye yapılacak olan 2 adet kafeteryadan ise birinin demir aksamı tamamlandı.

Irmak Kıyı bandında yaya yolu, bisiklet yolu, tenis kortu, kafeterya, fitnes alanı gibi yapıların temellerinin süratle atıldığını gören vatandaşlar da çalışmalar için Manavgat Belediyesi`ne teşekkür etti. Başkan Sözen, "Amacımız 3 etapla başladığımız ırmak kıyıları çalışmalarını süratle bitirmek. Şimdilik Yukarıpazarcı, Yukarıhisar etaplarımız tüm hızıyla sürüyor. Önümüzdeki günlerde ihale süreci yeni tamamlanan Aşağıhisar bölümünde çalışmalara başlayacağız. Irmak kenarları artık herkesin rahatlıkla aileleriyle gezip, zaman geçirebileceği mekanlar haline gelecek" dedi.