IRMAK KENARI DENİZLE BİRLEŞİYOR

IRMAK KENARI DENİZLE BİRLEŞİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’a artı değer katan Irmak kenarı düzenlemelerine bir yenisini ekleyerek, Manavgat Irmağı’nı deniz ile birleştirme çalışmalarını son aşamaya getirdi. Kent hayatına yeni vizyon getirecek olan ırmak kenarı düzenlemesi çalışmalarına başlayan Manavgat Belediyesi, Örnek Mahallesi-Herford Caddesi’nden başlattığı çalışma ile kent merkezini deniz ile buluşturmuş olacak.

DSC_5740

Boğaz Otel’e kadar uzanan ırmak kenarı düzenlemesi projesinde, kent merkezinden sahillere ve otellere kolayca ulaşım sağlanacak. Yeni yapılan Irmak kenarı düzenlemesinde yol genişliği 10 metre olurken, yolun alan uzunluğunun ise 4.5 kilometre olacağı belirtildi. Proje kapsamında yürüyüş ve bisiklet yolu da yapılarak vatandaşların ulaşım ve hizmetine sunulacak.

DSC_5730

IRMAK KENARI’NDAN SAHİLE

Daha önce 150 bin m2’lik ırmak kıyısında düzenleme yaparak kent hayatında yeni yaşam alanı oluşturan Manavgat Belediyesi, ilklere imza atarak ırmak kenarını deniz ile kesintisiz bir şekilde buluşturuyor. Manavgat’ın çehresini değiştiren projelere imza atan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kente ve turizme artı değer katan ırmak kenarlarını yeniden düzenleyerek Manavgat halkının hizmetine ve ulaşımına kazandırmanın mutluluğunu duyduğunu ifade etti. Başkan Sözen, “ Daha önce 150 bin m2’lik ırmak kıyısında modern bir düzenleme yaparak Manavgat halkımızın hizmetine sunmanın heyecanını yaşadık. Söz verdiğim gibi ırmak kenarını deniz ile birleştirme çalışmalarına da başlayarak Manavgat’ımızın şehir merkezini ırmak ve deniz ile bütünleştirme çalışmasına başladık. Manavgat’ımızı marka kent yapma yolundaki çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir” dedi.

DSC_5731

DSC_5733