MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KIZILOT MAHALLESİ’NE YENİ PARK

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KIZILOT MAHALLESİ’NE YENİ PARK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, “Her Mahalleye Bir Park” projesi kapsamında Kızılot Mahallesi’nde park yapımına başladı. Yapımına başlanan park alanında süs havuzu, çocuk oyun alanı, fitness grubunun yanı sıra piknik masaları da projeye dahil edildi. Zeminin granit taşıyla kaplanacağı park alanında toplam alan 3 bin 187 m2 olurken, bin 252 m2’lik alan ise yeşil alan olarak belirlendi.

DSC_0017
Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte yeni nefes alanına sahip olacak olan bir mahalle sakinleri, hizmetlerinden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. “ Her Mahalleye Bir Park” projesiyle kentin tüm noktalarına yeni nefes alanı kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Şükrü Sözen, vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet verdiklerini ifade etti. Başkan Sözen “Park yapımı çalışmamız tamamlandığında Kızılot Mahalle’miz modern bir parka kavuşmuş olacak. Vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın hoşça vakit geçirebileceği yeni nefes alanlarının sayısını arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

DSC_0018

DSC_0013