MANAVGAT BELEDİYESPOR TRANSFER SEZONUNA HIZLI GİRDİ

MANAVGAT BELEDİYESPOR TRANSFER SEZONUNA HIZLI GİRDİ

Bölgesel Amatör Lig’te (BAL) şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkacak olan Manavgat Belediyespor, yeni sezon öncesi kadrosuna 4 yeni oyuncu katarak rakiplerine göz dağı verdi

Bölgesel Amatör Lig’te şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkacak olan Manavgat Belediyespor, yeni sezon öncesi kadrosuna güçlü isimleri katarak rakiplerine göz dağı verdi.

DSC_0015

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör ve 4 futbolcuyla anlaşan Manavgat Belediyespor, kadrosuna 4 yeni oyuncu daha ekledi. Kadrosuna güçlü isimleri katan Manavgat Belediyespor, Hurşit Velioğlu’nu Turgtluspor’dan, Ahmet Çetinkaya’yı Serik Belediyespor’dan, kaleci Tuğrul Karatosun’u Güzelorduspor’dan, orta saha oyuncusu Mertcan Özsoy’u Osmaniyespor’dan transfer ederek 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşme imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyespor’un kadrosuna güçlü isimleri kattıklarını ifade ederek yeni sezonda şampiyonluk hedefine ulaşmak istediklerini belirtti. Başkan Sözen “ Yeni sezon öncesi yaptığımız transferler ile kadromuzu güçlendiriyoruz. Sezon sonunda takımımızın hak ettiği yerde olacağına inanıyorum” dedi.

DSC_0019

DSC_0029