DÜZENLEMESİ YAPILAN MANAVGAT ŞELALESİ GRUP MANGA KONSERİYL

ewe

DÜZENLEMESİ YAPILAN MANAVGAT ŞELALESİ GRUP MANGA KONSERİYLE AÇILDI

Manavgat Belediyesi’nin çevre düzenlemesini yaparak kent halkına ve turizme yeniden kazandırdığı Manavgat Şelalesi, düzenlenen muhteşem bir tören ve Grup Manga Konseri ile açıldı.

Açılışa Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MESO Başkanı Hasan Çelik, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Salim Aksoy, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ve Manavgat halkı katıldı.

DJI_0011

MUHTEŞEM GÜZELLİKTEKİ ŞELALE

Grup Manga Konserini izlemek ve açılışa katılmak için gelenler, muhteşem güzellikteki Manavgat Şelalesi’ni saatler öncesinden doldurmaya başladı.

Başkan Şükrü Sözen, tüm konukları kapıda büyük bir nezaketle karşıladı. Açılış töreni, 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladık. Ardından gösterime giren Manavgat Belediyesi hizmetlerinin anlatıldığı tanıtım filmi sonrasında ise Dj Atakan ve pop sanatçısı Lebowski, en güzel şarkılarını Manavgat halkı için seslendirdi. Ardından Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkına hitaben bir konuşma yaptı.

DJI_0015

DJI_0033

SÖZEN; “ÖZDEĞERLERİMİZİ KORUMAMIZ GEREK”

Manavgat’ın tarihiyle, doğasıyla, turizmiyle, dünyanın cenneti bir kent olduğunu belirten Başkan Sözen, Manavgat halkının da bu nedenle en şanslı kişiler olduğunu söyledi. Başka Sözen, Manavgat’ın özdeğerlerini korumayı ilke edindiklerini belirterek, bunu sağlamak için mücadeleler verdiklerini söyledi. Sözen, her yıl 2 milyon turisti ağırlayan doğal değer Manavgat Şelalesi’ni hazırlanan güzel bir proje ile yeniden düzenleyerek kent halkına ve turizme yakışır bir hale getirmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

ŞELALE YENİ YÜZÜYLE HİZMETİNİZDE

Başkan Sözen, “Büyük güçlü kalkınmış, markalaşma yolunda hızla ilerleyen tüm sorunlarını çözmüş bir Manavgat olabilmek için öncelikle özdeğerlerimizi korumamız gerekir. Şelalemize, Side’mize, Oymapınar’ımıza sahip çıkmamız gerekir. Biz Manavgat’a sevdalıyız. Bu doğal ve tarihi değerlerimizi korumak için mücadeleler vermeliyiz ve veriyoruz da. Manavgat Şelalemiz de bu değerlerimizden bir tanesi. Şimdi burada sizlerle yeni yüzüyle şelalemizi açıyor olmaktan onur mutluluk duyuyorum. Burası Manavgat halkının yeridir” dedi. Daha sonra açılış kurdelesi, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve tüm protokol üyeleri ile hep birlikte kesildi. Ardından sahne alan Grup Manga, gençleri coşturdu. Gece boyunca Manavgat Şelalesi’nin serin suları yanında eğlenen gençler, Manavgat Şelalesi’ni kentle bütünleştirdiği için Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Başkan Sözen, gece boyunca gençlerle ve konuklarla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.