MANAVGAT ŞELALESİ MANGA KONSERİYLE AÇILACAK

Untitled-2

MANAVGAT ŞELALESİ MANGA KONSERİYLE AÇILACAK

Manavgat Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek kent halkına ve turizme yakışır hale getirilen dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi, 25 Mayıs Perşembe güü ünlü Rock Grubu Manga konseriyle açılacak.

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılarak kente yeniden kazandırılan Manavgat Şelalesi, yeni yüzüyle 25 Mayıs 2017 Perşembe günü Akşam Saat 20.00’de, ünlü Rock Grubu Manga konseriyle açılacak.

DJI_0146

DSC_3530

Manga konseri öncesinde DJ Atakan Pop Rock Grubu ve sanatçı Lebowski sahne alarak geceyi daha eğlenceli hale getirecek. Her yıl 2 milyona yakın turistin ziyaret ettiği Manavgat Şelalesi, yerli ve yabancıların yanı sıra Manavgat halkıyla da açılış sonrasında bütünleşmiş olacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını konserli açılış etkinliğine davet etti. Başkan Şükrü Sözen, “Kentimizin en önemli zenginliklerinden birisi olan, marka değeri ve görsel güzelliği ile turistlerin görmek istediği Manavgat Şelalemizin turizmden hak ettiği değeri alabilmesi için, muhteşem bir düzenleme projesini hayata geçirdiğimiz için mutluyuz. Şimdi kent halkına ve turizme yakışır hale getirdiğimiz dünyaca ünlü Şelalemizi kent halkımızla da daha çok bütünleştirmeye çalışacağız. Manavgat Şelalemizin açılışını 25 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 20.00’da siz değerli Manavgat halkımız ile birlikte yapmaktan onur ve gurur duyacağım. Tüm Manavgat halkını açılışımıza davet ediyorum. Gelin bu sevinci hep birlikte yaşayalım” dedi.

DSC_8245

DSC_8256