BELEDİYE ÖNÜNE BİTKİ ŞELALESİ

DSC_4736

BELEDİYE ÖNÜNE BİTKİ ŞELALESİ

Manavgat Belediyesi, bahar aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte peyzaj düzenlemelerine başlayarak belediye hizmet binası bahçesinde “ Bitki Şelalesi” çalışması yaptı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada, ekipler şantiye bünyesinde yetiştirdiği goldtaflan bitkisi, pittosporum bitkisi ve tobira nana bitkisini ekti.

DSC_4731

Peyzaj düzenlemesinin bitmesinin ardından Belediye bahçesi görsel güzelliğe kavuşmuş olacak. 2 bin adet mevsimlik çiçeğin ardından yeşillendirme çalışması da yapılarak Manavgat Belediyesi rengarenk bir görüntüye sahip olacak. Gün içerisinde Manavgat Belediyesi’ne gelen vatandaşlar peyzaj çalışmasını oldukça beğendiğini ifade ederek çalışmalardan dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte peyzaj çalışmalarının artarak devam ettiğini ifade etti. Başkan Sözen “ Bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte kentimizde peyzaj çalışmalarına hız kazandırdık. Belediye bahçemizi de güzelleştirerek hizmet almaya gelen vatandaşlarımızın görsel bir güzellik ile karşılaşmasını istedik” dedi.

DSC_4744

DSC_4740