Güreş Ağasına Kupalı Teşekkür

Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri organizasyon komitesi üyeleri,geçen yılın güreş ağası Hasan Özden`e,Ata sporumuz yağlı güreşlere yaptığı katkıları nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarete güreş komitesinden Manavgat Belediyesi Başkan Vekili Erşan Özden, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek,Hasan Şekerlisoy,MATSO Başkanı Ahmet Boztaş,MASİAD Başkanı Turgay Akar ile Belediye Meclis üyeleri Mahmut Öz ve Osman Tümbül katıldı.Turizmci İşadamı ve Manavgat Belediyesi 1.Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası işadamı Hasan Özden, kızı Esma ve oğlu Ziya Özden karşıladı. Manavgat Belediyesi Başkan Vekili Erşan Özden, geçtiğimiz yıl ilki yapılan yağlı güreşlere 100 bin TL`lik katkı yapan, bunun dışında yine yağlı güreşler vesilesiyle Emniyet Müdürlüğü ve Manavgat Meslek Yüksekokulu`na 30 bin TL`lik bağış yapan Hasan Özden`e Manavgat`a yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.

Güreş Ağası Turizmci İşadamı Hasan Özden,Manavgat için yapılar bütün iyi işlerde elini taşın altına koymaya devam edeceğini dile getirdi.Daha sonra güreş komitesi üyeleri,Hasan Özden`e plaket ve kupa hediye etti.Daha sonra heyet,bu yıl 29 Eylül`de yapılacak olan 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri`ne Hasan Özden`i davet etti.