MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GÜLLÜK CADDESİ’NE SICAK ASFAL

ASVALT

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GÜLLÜK CADDESİ’NE SICAK ASFALT

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kent ticaretinin nabzının attığı Güllük Caddesi’nde bozulan yollara sıcak asfalt dökerek ulaşımı modern hale getirdi

Manavgat Belediyesi, kent merkezi ve kırsal mahallelerde yürüttüğü sıcak asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Manavgat Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin ticari hayatında önemli bir yere sahip olan Güllük Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması yaparak ulaşımı modern ve güvenli hale getirdi. Mahalle sakinleri ve bölge esnafı yapılan çalışmalardan dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

s¦-cak asfalt (10)

s¦-cak asfalt (9)

s¦-cak asfalt (8)

Asfalt Plent Tesisinin faaliyete geçmesiyle birlikte çalışmalara hız verdiklerini belirten Manavgat Belediye Şükrü Sözen, yıl sonuna kadar hedefledikleri 350 kilometreyi yakalayacaklarını belirtti. Başkan Sözen, “ Halkımızdan gelen sıcak asfalt taleplerini hızlı ve doğru bir şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Kentimizin ticari hayatında önemli yere sahip olan Güllük Cadde’mizin yenilenmesi esnafımızı ve mahalle sakinlerimizi mutlu edecek. 106 mahalle genelinde hizmetlerimiz ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak devam edecektir ”dedi.

s¦-cak asfalt (7)

s¦-cak asfalt (5)