DERBİDE GÜLEN TARAF MANAVGAT BELEDİYESPOR

DERBİDE GÜLEN TARAF MANAVGAT BELEDİYESPOR

SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, Evrenseki Stadı’nda Manavgatspor’u 2-0 mağlup ederek Manavgat derbisinde gülen taraf oldu

Spor Toto BAL 7'nci Grup'ta Manavgatspor, Manavgat Belediyespor’la Manavgat Evrenseki Sahası’nda karşılaştı. Karşılaşmayı, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye meclis üyeleri, Manavgat Belediyespor yönetimi ve çok sayıda sporsever takip etti.

7K4A8902

Başlama vuruşunun ardından sahada istekli bir futbol sergileyen Manavgat Belediyespor, 40’ıncı dakikada Serge Abaka Alain ile 1-0 ilk devreyi üstün kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında üst üste ataklar geliştiren Manavgat Belediyespor, 77’inci dakikada Engin Ulutaş’ın klas vuruşuyla 2-0 öne geçerek Manavgat derbisinde gülen taraf oldu. Futbolculara, teknik heyete ve taraftara desteklerinden dolayı teşekkür eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini ifade etti. Manavgat Belediyespor, 8 Ekim 2017 Pazar Günü Manavgat Atatürk Stadyumu’nda saat 15.00’te, MEDCEM Silifke Belediyespor’la karşılaşacak. Maçı izlemek isteyenler için Pazar günü saat 14.00’dan itibaren Atatürk Kültür Merkezi önünden araç kaldırılacağı yetkililer tarafından ifade edildi.

7K4A8942

7K4A8944