Gençlik Merkezi İnşaatı Hızla İlerliyor

Manavgat Belediyesi`nin büyük yatırımlarından bir tanesi olan Gençlik Merkezi Kompleksi inşaatı,tüm hızıyla devam ediyor.Yaklaşık iki aydır aralıksız çalışmaların sürdüğü Gençlik Merkezi`nin ağustos ayında tamamlanması planlanıyor.

Hızla İlerliyor
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in dev yatırımlarından bir tanesi olan Gençlik Merkezi kompleksi inşaatı süratle devam ediyor.Her geçen gün hızla yükselen yapıda belediye ekipleri harıl harıl çalışıyor.Gençlik Merkezi inşaatının Ağustos ayında tamamen bitirilmesi planlanıyor.Adliye arkasındaki 10 bin dönüm alanda yapımı devam eden Gençlik Merkezi tamamlandığında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,seçim döneminde Manavgat halkına verdiği sözünü tutarak bir projesini daha hayata geçirmiş olacak.

Gençler ve Çocuklar Dört Gözle Bekliyor
Gençlik Merkezi için Türkiye standartlarında çok modern ve özel bir proje hazırlatılarak,temeli de yaklaşık iki ay önce muhteşem bir törenle atılmıştı.Kentin kültür,sanat ve eğitim alt yapısının güçlendirilip geliştirilmesi hedeflenen projenin bir an önce tamamlanıp hizmete açılmasını özellikle gençler ve çocuklar dört gözle bekliyor.

Konferans Salonu,Amfitiyatro,Yüzme Havuzu
Modern tasarımlar kullanılarak son teknoloji düşünülerek projelendirilen Gençlik Merkezi`nde Türkiye`de sadece birkaç merkezde kullanılan sistemler yer alacak.Gençlik Merkezi Kompleksi, Gençlik Merkezi Hizmet Binası,Kapalı Havuz binası ve 1 adet Güvenlik Binası olmak üzere projelendirildi.Gençlik Merkezi Hizmet Binasında açık sergi alanı,8 adet derslik ve toplantı odaları,750 kişilik konferans salonu, 600 kişilik anfitiyatro alanı yer alacak.Kapalı Havuz binası içersinde ise 6 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu bulunacak.

Engelli Vatandaşlar Unutulmadı
Duşlar,Soyunma kabinleri,doktor odaları,hakem odaları ve her katta büfe gibi mekanlar yer alacak.Ayrıca 300 kişilik izleyici tribünü de kapalı havuz binasında yer alacak.Yaklaşık 3 bin 34 metrekarelik kapalı alanda inşası süren Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Kompleksinin çevre düzenlemesinde ise tenis kortları, basketbol sahaları,çocuk oyun alanları,kafeterya,genç ve çocuk fitnes alanları ve süs havuzları düzenlemeleri yapılacak.Projede engelli vatandaşlar da unutulmadı. Projeye göre tüm binalar engelli kullanımına uygun olarak tasarlanırken engelliler için özel engelli asansörleri de yer alacak.