Usta Fotoğrafçılar Manavgat`tan Geçti

Manavgat Belediyesi Kültür ve Tanıtım faaliyetleri kapsamında 26-27-28 Nisan tarihlerinde düzenlenen ``1.Manavgat Fotoğraf Günleri``etkinliği 20`ye yakın fotoğraf sanatçısının katılımıyla tamamlandı.

Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Manavgatlı Fotoğraf Sanatçısı Tevfik Köymen`in organizasyonu ile Ankara,İstanbul, İzmir,Kocaeli,Samsun ve Bursa gibi Türkiye`nin değişik illerinden, fotoğraf ustaları,Manavgat`a gelerek 3 gün boyunca fotoğraf çekimleri yaptı.Fotoğraf çekimleri kapsamında Manavgat Irmağı ve kıyıları, Boğaz Mevki, Manavgat Şelalesi,Side,
Oymapınar gibi tarihi ve turistik bölgeler gezildi. Kimi zaman tekne turuna çıkan fotoğraf sanatçıları, kimi zaman kimsenin keşfetmediği doğal güzellikleri objektiflerine yansıttı.

Çekilen fotoğraflar,fotoğraf sitelerinde yayınlanmaya başladı. Bölgede 3 gün boyunca çekim yapan fotoğraf ustaları,Manavgat`ın eşsiz güzellikteki nadir kentlerden birisi olduğunu,böyle bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,dünyanın gözbebeği turizm kenti Manavgat`ın görsel ve sanatsal tanıtımının yapılması amacıyla böyle bir fotoğraf etkinliği düzenlediklerini dile getirdi.Sözen, bu yıl ilki yapılan Fotoğraf Günleri`ne katılan sanatçılara teşekkür ederek seneye de davet etti. Sözen,Fotoğraf Günleri etkinliğimizi geleneksel hale getirilerek,ilerideki yıllarda daha çok katılımlı ve uluslararası boyuta ulaştıracaklarını da vurguladı.