Çarşamba Pazarı Esnafından Başkan Sözen`e Teşekkür

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,beldelerde ve kent merkezinde gün içinde yaptığı esnaf ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Başkan Sözen son olarak Çarşamba Pazarı ve Side`nin Kemer Mahallesi`ndeki esnafları ziyaret etti.Başkan Sözen`e belediye meclis üyeleri,CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.Başkan Sözen, Çarşamba Pazarı`nda tezgahları bulunan pazarcı esnafını tek tek gezerek ellerini sıktı,uzun uzun sohbet etti. Karşılarında Başkan Sözen`i gören Çarşamba Pazarı esnafı,oldukça memnun oldu.

Kavaklı ve Kasaplar Mahallesi`ndeki vatandaşlara hitap Pazar yerini çelik çatılı sistemle yeniden yaparak modernleştirdiği için Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e teşekkür eden esnaf,yeni sistemle rahat bir nefes aldıklarını vurguladı.Her ziyaret ettiği esnafın övgüsüyle karşılaşan Başkan Sözen, pazarcı esnafı için yapılan hizmetleri artırarak sürdüreceklerini söyledi. Pazarcı esnafının kent ekonomisine yön veren can damarı olduğunu vurgulayan Başkan Sözen,kent içindeki tüm Pazar yerlerini yenileyerek modernleştirmek için çalışmalar yapılacağını vurguladı.

Sözen,``Pazarcı esnafımız yağmur,çamur demeden her türlü zorlu şartlara rağmen ürünlerini pazara getiriyor.Kentimizin ekonomik hayatına yön veriyorlar. Kendileri için ne kadar hizmet getirsek azdır. Çarşamba Pazarını meclis kararımız gereği yenileyip modernleştirdik.Amacımız onların daha iyi şartlarda kente hizmet etmeklerini sağlamak.Bu amaçla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Esnafımızı çalışkanlıkları ve özverileri nedeniyle kutluyor, işlerinde başarılar diliyorum``dedi.

Başkan Sözen daha sonra partililerle birlikte Side`nin Kemer Mahallesi`ndeki esnafları ziyaret etti.Sözen, burada taksi durağında görev yapan taksicilerle uzun uzun sohbet ederek bölgenin sorunlarını dinledi,not aldırdı.