Manavgat Belediyesi`nden Eğitime Destek

Manavgat Belediyesi,2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılı başlangıcında eğitime katkı amacıyla tüm ekiplerini seferber etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, öğrencilerin daha rahat eğitim kurumlarına ulaşabilmeleri amacıyla okulların içme suyu alt yapısı, kanalizasyon, asfalt, bahçe düzenlemesi ve kaldırım gibi alt yapı eksiklerini süratle tamamlarken, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü de okullardaki 200 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu yıl yeni eğitim öğretime açılan Duriye Duran Anadolu Lisesi`nin yolunu açıp asfaltını döktü. Milli Egemenlik İlkokulu bahçesinde asfalt işlemi tamamlanırken Kız Meslek Lisesi`nde kaldırım ve çevre düzenlemesi yapıldı. Sema Koleji ve İmam Hatip Lisesi yurt bahçesi içlerinde ise düzenleme çalışmaları süratle bitirildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in talimatıyla alt yapı eksikleri tamamlanan okullarda öğrenciler yeni öğretim yılına daha sağlıklı bir şekilde başladı.

Başkan Sözen, içerisinde 18 kalem kırtasiye malzemesinin bulunduğu okul çantalarını da öğrencilere tek tek hediye etti. Başkan Sözen, yıl içinde eğitime yaptıkları katkıların devam edeceğini belirtirken, tüm öğrencilere başarılar diledi.