Başkan Sözen`den Sağlık Çalışanlarına Kutlama

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,14 Mart Tıp Bayramı`nda ilçedeki hastaneler ve sağlık ocaklarında görev yapan hekimler ve sağlık çalışanlarının gününü,gül dağıtarak kutladı.

Başkan Sözen`e CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ile İlçe yönetim kurulu üyeleri ve CHP Kadın Kolları üyeleri de eşlik etti.Başkan Sözen ve partililer, sağlık çalışanlarına gül dağıtmaya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Mehmet Kuru`yu ziyaret ederek başladı. Başhekimin 14 Mart Tıp Bayramı`nı kutlayan Başkan Sözen,sağlık çalışanlarının çok önemli bir görev üstlendiklerini ve birer vatandaş olarak kendilerine minnetar olduklarını söyledi.

Başhekim Kuru,nazik davranış için Sözen ve partililere teşekkür etti. Başkan Sözen daha sonra Devlet Hastanesi poliklinikler,acil ve diyaliz bölümlerindeki çalışanların da gününü kutladı.Başkan Şükrü Sözen ve partililer ardından sırasıyla Hisar Tıp Merkezi,Akdeniz Hastanesi,Bilgi Hastanesi,Anadolu Hastanesi,Side Diş Sağlığı Merkezi,Çolaklı Sağlık Ocağı ile 1,2 ve 3 Nolu Sağlık Ocaklarını da ziyaret ederek çalışanların gününü kutladı.Karşılarında Başkan Sözen ve partilileri gören sağlık çalışanları, özel günlerinde çiçekli kutlama yapan heyete teşekkür etti.Sağlık sektöründe çalışanların insan hayatında çok önemli rolleri bulunduğunu belirten Sözen,onlara çiçek vererek karınca kararınca gönül almak istediklerini söyledi.

Sözen,``Sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimizin,günümüzün zor şartlarına rağmen mesleklerini yılmadan icra ettiklerini hepimiz biliyoruz.İnsan yaşamına değer veren ve bu uğurda mesleki ve yaşamsal değerlerine bağlı kalan tüm hekimlerimizin ve sektörde emek veren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı`nı içtenlikle kutluyor, insan sevgisiyle örtüşen hayat anlayışlarının devamı nedeniyle tebrik ediyorum`` dedi.