Başkan Sözen Engelli Vatandaşları Unutmuyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,engelli vatandaşları,unutmuyor ve onlardan gelen talepleri anında yerine getiriyor.

Manavgat`ta hayatta geçirdiği büyük yatırım ve projelerini engelli vatandaşların kullanımına yönelik olarak planlayan Başkan Sözen, ihtiyacı olan vatandaşların müracaatlarına göre onların hayatlarını kolaylaştıracak akülü arabalarını da birer birer teslim ediyor.Başkan Sözen,geçtiğimiz günlerde 3 engelli vatandaşa daha akülü arabalarını hediye etti.48 yaşındaki Mehmet Çelik,58 yaşındaki Zeynep Şeker ve 30 yaşındaki Muhittin Poyraz`a akülü arabalarını hediye etti.Ziyaretler sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sözen,dilek,istek ve şikayetleri de değerlendirdi.

Engelsiz Kent Çalışmaları
Herkesin hayatının bir döneminde engelli olabileceği düşüncesini bir an bile akıllarından çıkarmadıklarını belirten Başkan Sözen,bu yüzden engelli vatandaşları her zaman yatırım ve hizmetlerin baş köşesine yerleştirdiklerini söyledi.

Sözen,``Manavgat Belediyesi olarak bütün hizmetlerimizi engelli vatandaşlarımıza yönelik yapıyoruz. Kültür Merkezi,Gençlik Merkezi, Stadyum gibi büyük projelerimizde engellilerimizin rahatça girip çıkabilecekleri oluşumları planladık. Bunun dışında ise mevcut kullanılan kaldırım ve geçitlerde de engelli rampalarımızı unutmadık.Yeni açılan yol ve kaldırım çalışmalarımızda da aynı hassasiyeti göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.Manavgat`ı engelli vatandaşlarımızın rahatça yaşayacağı bir kent haline getireceğiz`` dedi.